Εταιρικό Προφίλ

Να αποτελέσει η συνεργασία των υποψήφιων   συνεργατών μας μια Οικονομική αλλά και αξιόλογη λύση για το μέλλον της επιχείρησης τους.

Να διευρυνθεί το οργανωμένο πελατολόγιο της ΕΛΟΜΑΣ σε όλη την Ελλάδα.

Να συνεισφέρουμε στην συγκράτηση η και την βελτίωση των συμφωνιών της ΕΛΟΜΑΣ μέσω της μεγάλης «διανομής» που στοχεύουμε σε όλη την επικράτεια (και σε μικρότερα Νησιά) 

Σλόγκαν μας : Χαρούμενες Αγορές

Η συνέχιση της ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων και η επέκταση μας και σε άλλους νομούς  της Ελλάδος υπολογίζοντας  και την Αττική (όπου φυσικά δεν υπάρχει κάποιο ήδη συνεργαζόμενο μέλος με τον ΕΛΟΜΑΣ).

Η δημιουργία τριών διαφορετικών Format

Η συνεργασία για διεύρυνση  του κωδικολογίου των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και σε νέες κατηγορίες .

Η μηχανογραφική διασύνδεση με όλα τα καταστήματα και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγγελιών και τιμολόγησης .

Η διαφημιστική προβολή του δικτύου και του μοντέλου που πρεσβεύει.

“Οικονομικά και ποιοτικά δίπλα σας”

Η εταιρεία Kosmothess ιδρύθηκε το 2014 έχοντας σαν κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία προϊόντων ευρείας κατανάλωσης από χώρες της  Ευρωπαϊκής ένωσης.

Με δύο αποθήκες μία στην περιοχή του Τιτάν στην Θεσσαλονίκη επιφάνειας 3000 τμ  και μία στα Μουδανιά  Χαλκιδικής 1200 τ.μ.

Η εταιρεία μέσω των αποθηκών αυτών τροφοδοτούσε Σούπερ Μάρκετ στους όμορους νομούς με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων.

Το 2016 η εταιρεία εντάχθηκε στον όμιλο αγορών αλυσίδων ΣουπερΜάρκετ ΕΛΟΜΑΣ  και εξαγοράζει τους αποθηκευτικούς  χώρους των Μουδανιών ακίνητο 1200 τμ σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων.

Τον ίδιο χρόνο ξεκινά την λειτουργία τριών καταστημάτων  Σούπερ Μάρκετ  δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο καταστήματος γειτονιάς με συνδυασμό προϊόντων εισαγωγής και εγχώριας αγοράς με την επωνυμία  HappyMarket.

Το συγκεκριμένο μοντέλο καταστημάτων παρουσιάζεται και σε άλλα Σούπερ Μάρκετ και τυγχάνει ιδιαίτερης απήχησης.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εντάσσονται με το σύστημα δικαιόχρησης  (franchise) άλλα πέντε καταστήματα στην περιοχή της Χαλκιδικής τα οποία φέρουν πλέον την επωνυμία HappyMarket.

Σήμερα τα συνεργαζόμενα με την επωνυμία HappyMarket αριθμούν 41  και τα υποψήφια αυτήν την στιγμή είναι άλλα 69 (τα οποία λειτουργούν ως συνεργαζόμενα)  καταστήματα στις περιοχές Θεσσαλονίκης Κιλκίς Χαλκιδικής Πιερίας Σερρών και Πέλλας αλλά και σε ευρύτερη περιοχή έως και την Αττική.

Το 2020 στοχεύουμε σε συνεργασίες που ναι μεν θα είναι απομακρυσμένες από την έδρα μας αλλά θα αφορούν μεγάλα καταστήματα Σούπερ Μάρκετ που θα πληρούν τα στάνταρτ μας και τις εταιρικές μας προϋποθέσεις.